Buy Trees Points

Køb Karmacredits som du kan dele ud til dine medarbejdere m.m.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Buy Trees Points

How it all started.

One Tree Planted

En tredjedel af donationerne på KarmaSocial går ubeskåret til One Tree Planted. Og det er fra donationer fra abonnementer fra private og virksomheder.

Er der gebyr på overførsel fra KarmaSocial til organisationerne, betaler KS dette gebyr.

Desuden går 20 procent af alle reklameindtægter på KS til de tre kategorier af organisationer.

Når en virksomhed køber en reklame på KS, får virksomheden 20 procent af beløbet udbetalt i creditter/kontanter, som de så kan vidergive til medlemmer af KS. Medlemmerne kan så give disse penge videre til de tre organisationer og dermed udbygge deres KarmaBarometer.

Virksomheder og private kan købe credits/kontanter, som de så kan dele ud til andre. Her går 80 procent til organisationerne.

Der vil være tilknyttet en markedsplads til KarmaSocial. Her vil 1/3 af handelsgebyret gå til organisationerne.

Buy Trees Points

På Karmasocial kan du få dit eget Karma Balance Barometer. Du kan så være med til at skabe balance omkring vores tre passioner. Plante træer, fjerne plastik i naturen og beskytte natur og dyr. Du har mulighed for at få kontanter, der kan hjælpe dig til at komme i gang med dit Karma Barometer. Vi giver dig tre kontante kroner at starte op med. Sponseret af….
-
+