Details

First Name

Philip

Last Name

Dudzinski

Nickname

Karmaphilip

Bio

Et finurligt stedmed en helt speciel stemning

Den Smagløse Café har eksisteret siden 1995. Et finurligt sted med en helt speciel stemning. Indretningen minder om din oldemors stue eller din tyske onkel Udos campingvogn. Her findes unge og gamle, fra Kansas til Armani.

Udover kaffe har vi også blade, magasiner og trådløst internet. I baren finder du alle mulige spil, hvis du har lyst til at udfordre din ven eller veninde, vi har bl.a. backgammon, skak, ludo og selvfølgelige har vi også terninger og rafle-bægre, hvis I skulle beslutte jer til at spille en gang Yatzi, Meyer eller Løgn.

Er du til hygge, fest, quiz eller musik, så har Den Smagløse Café altid noget at byde på. Vi har bl.a. Quiz om mandagen hvor vi giver en del af overskuddet til kultur og velgørende formål.

Vi har hver dag i sommerhalvåret åben i vores hyggelige gårdhave, hvor du kan hygge dig med en frisk kop kaffe eller en kold øl.

Udover vores utallige events, projekter og arrangementer, har vi selvfølgelig også et stort udvalg af både danske og udenlandske øl, special rom og utallige andre spritmærker(se bl.a. vores drinkskort), men prøv selv en hyggetur på Den Smagløse Café i Vindegade, en vederkvægelse for krop og sjæl.

Med venlig hilsen

Den Smagløse Café

Profile Type

Admin